El Reus Deportiu Virginias guanya i s'aproxima a un Calafell que perd

Els ganxets no punxen davant l'Alcoi i retallen tres punts amb un Calafell que no dona la sorpresa a la pista del Barça

Jornada de contrastos a l'OKLliga amb victòria reusenca i derrota calafellenca
Jornada de contrastos a l'OKLliga amb victòria reusenca i derrota calafellenca | Reus Deportiu
26 de març del 2023
Actualitzat el 27 de març a les 10:09h
No ha saltat la sorpresa en la jornada 23 de l'OK Lliga després de la victòria del Reus Deportiu i la derrota del Club Patí Calafell. Els ganxets no han fallat davant l'Alcoi, equip de mitja taula, mentre que els calafellencs no han pogut donar la sorpresa a la pista del Barça i han perdut. Aquests dos resultats deixen els verds a la tercera plaça amb 48 punts mentre que els roig-i-negres s'aproximen a només dos ocupant la quarta posició.

Gelmà decanta la balança

El triomf del Reus Deportiu Virginias davant el PAS Alcoi un nom i cognom: David Gelmà. El roig-i-negre s'ha definit com al millor jugador del bàndol dirigit per Jordi Garcia després de marcar les dues dianes del seu equip. La primera arribava en el minut 3 després d'un llançament potent que el porter rival Marc Grau no aconseguia desviar amb contundència.

El segon es transformava ja en el segon temps amb un gran llançament que es colava a l'escaire dret de la porteria dels d'Alcoi, confirmant així un triomf que deixa el Reus a la quarta plaça amb 46 punts. El Calafell, tercer, és ara a només dos punts. La pròxima cita roig-i-negre serà diumenge vinent a les 17.15 hores a la pista del Girona.

Sense sorpreses al Palau Blaugrana

Pel que fa al Calafell, els homes entrenats per Ferran López no han pogut donar la sorpresa i han perdut contra el Barça (5-1). Els verds, que ja van perdre el darrer duel davant el Liceo, volien recuperar el somriure i semblaven disposats a fer-ho quan Jordi Ferrer feia el 0 a 1 en el primer minut de joc. Malauradament, els verds s'han avançat massa aviat i els blaugrana han remuntat amb contundència.

Panadero empatava en el minut 13 i no seria fins al segon temps quan un doblet de Joao Rodrigues en el minut 27 i 33 capgiraven amb fermesa el duel. Nunesen el minut 40 feia el quart i Rodrigues segellava el triplet particular en el minut 45 per confirmar la segona derrota seguida d'un Calafell que encara és tercer, però veu com el Reus s'avança a només dos punts. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà dissabte vinent a les 19.30 hores rebent el PAS Alcoi al Joan Ortoll.