El Morell tanca la temporada cultural d'hivern amb 'Tocar mare'

Aquest divendres, a les 21 hores, pujaran a l'escenari del Teatre Auditori les reconegudes actriu Lluïsa Castell i Georgina Latre

Georgina Latre i Lluïsa Castell són les protagonistes de 'Tocar mare'.
Georgina Latre i Lluïsa Castell són les protagonistes de 'Tocar mare'. | Cedida
29 de març del 2023
Actualitzat a les 11:16h
El Teatre Auditori del Morell acull aquesta setmana la darrera proposta de la temporada cultural d'hivern, impulsada des de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament. Així, aquest divendres 31 de març, a les 21 hores, pugen a l’escenari les reconegudes actrius Lluïsa Castell i Georgina Latre amb 'Tocar mare', de Marta Barceló.

Les entrades anticipades tenen un preu de 15 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com telemàticament, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 18 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

La propera cita cultural del municipi del Morell tindrà lloc del 13 al 16 d’abril amb la 8a edició del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer.
 

La sinopsi de l'obra

Esperança, una dona prejubilada alegre i animosa, i l'Empar, la jove directora d’una productora audiovisual, conformen una atípica família que es veu trastocada per un fet inesperat. Les dues dones hauran de fer un viatge, pels records compartits més divertits i per les vivències personals més dures, per descobrir allò que pot posar en perill el seu vincle i allò que el pot enfortir.

Aquesta és una història de pactes per escrit, de canelons de peix, de bicicletes infantils amb manillars blaus, d'àlbums familiars per omplir i d'abraçades pendents de fer. Una comèdia tan dolça com emocionant que porta els espectadors a preguntar-se quina és la naturalesa de l’amor incondicional.