Els orígens del circ arriben a Reus amb el nou espectacle del Circ Històric Raluy

Cita imprescindible per als amants del circ a Reus amb el Circ Històric Raluy, del 29 de març al 10 d'abril. Sortegem entrades!

El Circ Raluy Històric torna a instal·lar la seva carpa a Reus.
El Circ Raluy Històric torna a instal·lar la seva carpa a Reus. | TarragonaDigital
29 de març del 2023
Actualitzat a les 11:47h
La icònicacarpa del Circ Històric Raluy torna a instal·lar-se al Parc Sant Jordi de Reus, des del 29 de març i fins al 10 d'abril. Es tracta d'una citaimprescindible per als amants del circ i amb la qual no només es gaudirà d'un bon espectacle, ja que el Circ Històric Raluy viatja sempre amb els seus carruatges, un total de 24 vehicles històrics fabricats entre els anys 30 i 70 que faran les delícies de petits i grans.

En aquesta ocasió, el Circ Històric Raluy porta a Reus el seu espectacle 'Kirko', sota la direcció de RosaRaluy, filla Carlos Raluy, una icona mundial del circ. 

Un viatge als orígens del circ

'Kirko' és un viatge als orígens del circ: per què les persones van decidir desafiar les lleis de la física i dur els seus cossos i ments al límit? La força, l'habilitat i la creativitat i com posar a prova les nostres capacitats són els pilars d'aquest espectacle.
 

'Kirko' és un viatge als orígens del circ. Foto: TarragonaDigital



Rosa Raluy converteix aquestes característiques humanes en personatges de carn i ossos, els quals acompanyen l'espectador en aquest històricviatge amb acrobàcies, malabars, equilibrisme, espectaclesaeris i moltes més sorpreses.

Aleix Gómez i la simpàtica Lola seran els mestres de cerimònies de 'Kirko', guiant els espectadors en un viatge emocional amb moments espectaculars, gràcies a les acrobàcies de la Troupe d'Ucraïna 'Bar Bara' i els Jocs Icaris de les Germanes Raluy, o la creativa i emotiva actuació de Rosa Raluy. La diversió la posarà un dels millors 'clowns' internacionals, Davis Vassallo.

Comprar entrades del Circ Històric Raluy a Reus i sorteig

El Circ Històric Raluy es podrà gaudir a Reus entre el 29 de març i el 10 d'abril. Les entrades es poden comprar a taquilla i també a través d'aquesta pàgina web. Consulteu les ofertes i descomptes de fins al 40% en les entrades que us ofereix la web!

A més a més, també podeu participar al sorteig d'entrades a l'Instagram de TarragonaDigital. Sortegem 5 entrades dobles a Reus, a escollir entre aquests horaris:

— Divendres 31 de març: 18.30 hores
— Dissabte 1 d'abril: 17h o 19.30 hores
— Diumenge 2 d'abril: 12.15 hores o 17.00 hores.
— Dimarts 4 d'abril: 18.30 hores
— Dimecres 5 d'abril: 18.30 hores
— Dijous 6 d'abril: 18.30 hores 
— Divendres 7 d'abril: 17.00 hores o 19.30 hores.
— Dissabte 8 d'abril: 17.00 hores o 19.30 hores.
— Diumenge 9 d'abril: 17.00 hores o 19.30 hores.
— Dilluns 10 d'abril: 12.15 hores o 17.00 hores.

Només cal que entreu al perfil d'Instagram de TarragonaDigital, busqueu el post del sorteig i deixeu un comentari seguint les normes de participació. Les persones guanyadores rebran un missatge directe a Instagram el dijous 30 de març a la tarda. Estigueu atents!