Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín s'incorporen a la llista del PSC de Reus

Sandra Guaita ha presentat els números 6, 7 i 8 de la butlleta electoral

Els socialistes reusencs continuen mostran l'encapçalament de la seva llista electoral
Els socialistes reusencs continuen mostran l'encapçalament de la seva llista electoral | PSC Reus
29 de març del 2023
Actualitzat a les 18:40h
Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín ocuparan els llocs sis, set i vuit de la llista electoral del PSC de Reus. La futura alcaldable, Sandra Guaita, els ha presentat aquest dimecres després d'anunciar, dilluns, els integrants número tres, quatre i cinc. A la futura cap de llista l'acompanyarà en segon lloc, Josep Baiges, i ara ja es coneix qui completa els vuit primers llocs de la butlleta socialista.

El sisè de la llista serà Daniel Marcos, que ja forma part de l'actual grup municipal del PSC i és el cap de campanya per aquestes eleccions municipals. Guaita n'ha destacat la seva joventut i l'experiència al capdavant d'una entitat veïnal al barri Fortuny. Ell, per la seva banda, també ha reivindicat haver "donat veu als i les joves en àmbits molt importants, com l'habitatge o la salut mental".

La setena plaça l'ocuparà Erika Molina, presidenta del Club Esportiu Mas Iglesias. Guaita l'ha presentat com l'aposta del partit per a l'àmbit esportiu tenint en compte, a més, que és l'única dona presidenta d'un club de futbol a Reus i, fins fa poc, ho era de tota la demarcació. Molina assegura que, en l'àmbit esportiu, "sóc conscient de les necessitats que hi ha a la ciutat".

El vuitè integrant de la llista serà Enrique Martín, treballador a Correos i secretari general d'UGT serveis públics a la demarcació de Tarragona. Ha explicat que ha decidit incorporar-se a la llista perquè "crec tant en el projecte del PSC com en la persona que el lidera, la Sandra Guaita".