Doblet de victòries del Reus Deportiu i el Calafell a l'OK Lliga

Els ganxets s'imposen com a visitants a la pista del Girona mentre que els calafellencs fan els deures davant l'Alcoi al Joan Ortoll

El Reus i el Calafell ho tenen tot per jugar el playoff com a cap de sèrie
El Reus i el Calafell ho tenen tot per jugar el playoff com a cap de sèrie | OK Liga TV
02 d'abril del 2023
Actualitzat a les 18:59h
Jornada rodona per a l'hoquei del Camp de Tarragona amb una doble victòria del Reus Deportiu Virginiasi el Parlem Calafell. Els ganxets s'han imposat a la pista del Girona (4-6) i es consoliden a la quarta plaça mentre que els verds han guanyat el PAS Alcoi (4-2) i tenen a tocar la classificació matemàtica per al playoff com a cap de sèrie.

El Reus es consolida a la quarta plaça

Els homes dirigits per Jordi Garcia s'han endut els tres punts de Girona en un duel molt disputat i vistós per a l'espectador neutre. Compagnoobria l'espectacle amb un gran gol des de llarga distància en el minut 9 i Julià triplicava l'avantatge en el minut 17 i 18 per situar un 0 a 3 que deixava entreveure un partit còmode. Però la realitat ha estat una altra per l'actuació de Moi Aguirre.

El golejador local aprofitava dos rebutjos de Martí Zapater per posar ràpidament un 2 a 3 en el minut 23, resultat amb el qual s'aniria al descans. No seria fins després de la represa quan el Reus Deportiu Virginias sentenciaria amb diferents cops sobre la taula. Julià feia el 2-4 en el minut 27 i Gelmàtardava només un minut a fer el cinquè. Salvat rematava la feina amb el 2-6 en el minut 36, però el jove Biel Medina faria el tercer gol gironí.

Moi Aguirre tancava el marcador en el minut 41 per deixar un 4 a 6 que dona al conjunt ganxet la quinzena victòria de la temporada per deixar l'equip a la quarta plaça amb tres punts més que el Noia (46). Els de Sant Sadurní han perdut i veuen com els roig-i-negres es consoliden a la quarta plaça quan falten dos partits pel final de la fase regular. La pròxima cita del Reus serà jugant-s'ho tot a la Championsdijous 13 d'abril a les 21.00 hores contra el Saint Omer.

El Calafell no falla

Per la seva banda, el Parlem Calafell també s'ha garantit els tres punts aquesta jornada després de remuntar dos cops davant el PAS Alcoi. Els del Baix Penedès han vist com els valencians s'han avançat en el marcador en dues ocasions i han hagut d'esperar als segons 25 minuts per poder capgirar l'electrònic. El visitant Biel Pujadas feia el 0 a 1 en el minut 3 i no seria fins al minut 7 quan el pitxitxi Martí Casasefectuava l'empat (1-1).

Els verds semblaven encarar el partit, però se'l complicarien després d'una targeta blava a Casa que acabava amb una directa que no desaprofitava Ferran Formatjéen el minut 17 per fer un sorprenent 1 a 2. Ha estat necessari esperar al minut 31, ja en el segon temps, per a què els homes dirigits per Ferran López poguessin decidir l'encontre.

Jan Escala aprofitava la superioritat numèrica local per blava a Gonzalo Pérez per fer l'empat. La remuntada la culminaria Arnau Xaus amb el 3-2 en el minut 37 i Sergi Miras en el 40 per establir el 4-2 definitiu que deixa el Calafell a la tercera plaça amb 51 punts. La pròxima cita serà europea: el comiat de la Championsdijous 13 d'abril a les 21.00 hores rebent el Benfica.