Nova data: Alcover celebrarà el 6è Concurs de Paelles

Se celebrarà el dissabte 29 d'abril a partir de les 11.00 h.

Imatge d'una edició anterior del concurs
Imatge d'una edició anterior del concurs | Ajuntament d'Alcover
12 d'abril del 2023
Alcover serà l'escenari, un any més, del Concurs de Paelles, una cita culinària i lúdica que mesurarà les habilitats entre fogons dels participants. La plaça Nova serà el punt neuràlgic d'aquest concurs popular gastronòmic que se celebrarà el dissabte 29 d'abril a partir de les 11.00 h.

Cada grup disposarà d'un espai per cuinar a partir de les 11:00 h i fins a les 14:30 h, moment en què hauran d'entregar un plat finalitzat al jurat. Cada grup comptarà una taula per dinar i finalment el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria (carn o peix).
 
Es tracta d'un acte obert a tothom, pensat per passar un bon dia rodejat d'amics i familiars. Tots els grups que vulguin participar, s'han d'inscriure prèviament a la Llibreria Jordi o al Bar Plaça Nova i la data límit és el 26 d'abril. El cost és de 6 euros per persona (3 euros pels menors de 10 anys).

L'organització facilita la beguda, el vermut, plats i gots i les taules i cadires. I els grups han de dur la bombona de butà, el fogó, la paella, els estris de cuina i els ingredients necessaris per elaborar la paella.
 
El Concurs de Paelles Vila d'Alcover està organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d'Alcover i l'Ajuntament de la vila.