1 de 10

«Una llista de ciutat»: Junts per Valls presenta la seva candidatura del 28M

L'acte de presentació ha tingut lloc als peus de la recent rehabilitada muralla de Sant Antoni

Imatge de la roda de premsa de presentació de la candidatura | Albert Oliva
per Albert Oliva, Valls | 12 d'abril de 2023 a les 12:46 |
Junts per Valls ha desvelat la totalitat dels noms que formaran part de la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. Dolors Farré comptarà, juntament amb els actuals regidors del plenari municipal, amb noves incorporacions a la llista, com la d'Andreu Gassó, Joan Ibarra, Pep Sànchez, Beatriz Roldan, Maite Albertón, Montse Brusco, Lisard Bellod, Manel Cazorla, Joan Mira, Jordi Ferré, Edgar Burch i Àngels Folch.

L'espai escollit per a la presentació de la candidatura ha estat un dels accessos al centre històric, al nou espai públic habilitat al Portal Nou, i amb la rehabilitada muralla medieval de Sant Antoni com a teló de fons.


Ferré destaca que «és una llista de ciutat connectada que s'emmiralla en Valls i per Valls, i que vol ser l'expressió de la ciutat i de la nostra manera de fer, per representar, escoltar i estar al servei dels vallencs i les vallenques».

En aquest sentit, la totalitat de noms de Junts per Valls estan implicats en la vida associativa de la ciutat, i provenen de diferents àmbits i sensibilitats, així com d'edats o perfils professionals.
Participació