1 de 10
COMERÇ

Rosa Lucas, nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus

Agafa el relleu de Meritxell Barberà, que ha renunciat al càrrec arran d'haver-se incorporat a la llista electoral d'ERC

La Unió de Botiguers de Reus ha oficialitzat el relleu a la presidència aquest dimecres | Unió de Botiguers de Reus
per Jordi Olària Gras, Reus | 12 d'abril de 2023 a les 18:55 |
Rosa Lucas és la nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus després d'agafar el relleu de Meritxell Barberà, que ha deixat el càrrec arran de la seva incorporació a la llista electoral d'ERC Reus. La nova presidenta aposta per una filosofia continuista respecte a la feina que s'ha fet fins ara a l'entitat. Lucas ja formava part de la junta que presidia Meritxell Barberà i, per tant, té intenció d'aprofundir en les línies que ja es tractaven.

La digitalització del comerç tradicional i la fidelització de la clientela seran dos dels pilars de la seva presidència, segons ha exposat aquest dimecres. Una de les medalles que s'ha penjat l'entitat és haver duplicat el nombre d'associats durant els darrers tres anys, arribant als 260 que tenen ara. "Tenim un gerent que ens ha fet molt bona feina", aplaudeix Lucas.


Tot i això, "hi ha molta feina a fer, per exemple amb empreses grans que ens podrien donar un cop de mà com a espònsors, o amb els barris, perquè Reus no és només el centre". Assegura que l'entitat treballarà per "enfortir la marca Reus, que és sinònim de comerç de qualitat". Tot plegat amb la mirada posada en el cinquantè aniversari de la Unió de Botiguers de Reus, que se celebrarà d'aquí a dos anys.
Participació