1 de 10
Alt Camp

Valls acollirà la segona part del concert del Messies de Händel

En aquest cas, està dedicada a la Passió i Resurrecció

El concert se celebrarà a l'església de Sant Joan | Albert Oliva
per Albert Oliva, Valls | 12 d'abril de 2023 a les 17:57 |
Després de l’èxit de la primera part del ‘Messies’ de Händel participatiu a Valls, corresponent a l’Advent i Nadal, aquest diumenge 16 d’abril s’interpretarà la segona part dedicada a la Passió i Resurrecció.

El muntatge compta amb la direcció de Xavier Pastrana, la soprano Júlia Farrés, la mezzo Tànit Bono, el baix Elías Benito i el tenor Roger Padullés. Una formació que es complementarà amb el Cor Ciutat de Tarragona i una trentena de cantaires locals que han respost a la crida de l’organització.

 

Entrades a 10 euros

El concert serà a les 19.00 h h a l’església de Sant Joan de Valls. Una actuació que rep el suport de l’Ajuntament de Valls, la Fundació Mémora i està organitzat conjuntament amb la Comissió Ciutadana de l’Orgue de Valls. Les entrades d’aquest concert es podran adquirir directament a taquilla a l’església de Sant Joan. El preu és de 10 euros. Les persones jubilades obtindran un descompte i els alumnes de l’Escola de Música Municipal de Valls Robert Gerhard tindran una entrada gratuïta per a ells i per a un acompanyant. Els socis dels Amics de la Música de Valls tenen entrada gratuïta.
 

Aposta pels nous talents

Les Nits de Clàssics també aposten pels nous talents. Així, el 20 d’abril, el Teatre Principal acollirà del jove baríton Gabriel Mas, qui va quedar finalista en el Concurs de Cant Josep Palet. Aquest espai també serà l’escenari per al ‘Recital de piano amb obres de Schubert i Chopin’, del pianista Ignasi Cambra, el 27 d’abril. A la vegada, el 4 de maig rebrà l’actuació de la soprano Carolina Fajardo i el pianista Josep Buforn en un ‘Viatge líric: de Verdi a Mompou’. El 27 de maig també estarà dedicat a peces de compositors catalans. ‘Obres per a cel·lo i piano de Garreta, Gerhard, Baldrís i Ortega’ estarà interpretat pel violoncel·lista Romain Garioud i Daniel Blanch, al piano.


La recta final de les Nits de Clàssics el protagonitzarà una formació especialitzada en música dels segles XVII i XVIII, els Ministers of Pastime. El 15 de juny interpretaran ‘La Cambra de les Meravelles d’Athanasius Kircher’. I l’últim concert es viurà a l’església de Sant Joan amb la tercera part del ‘Messies’ de Händel participatiu, dedicada a la Glòria de Déu. El 18 de juny a les 19.00 h. 
Participació