El Reus Deportiu Virginias queda fora de la Champions League

Els reusencs guanyen a la pista del Saint Omer (4-7), però l'empat entre el Barcelos i l'Sporting els elimina de la màxima competició europea

El Reus Deportiu Virginias ha quedat eliminat de la Champions League.
El Reus Deportiu Virginias ha quedat eliminat de la Champions League. | TarragonaDigital
14 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:18h
El Reus Deportiu Virginias ha dit adeu a la WSE Champions League en la darrera jornada de la fase de grups. Els de Jordi Garcia van guanyar aquest dijous a la nit a la pista del Saint Omer francès (4-7), però l'empat entre el Barcelos i l'Sporting de Portugal (2-2) els va deixar fora de la Final a 8 de la màxima competició europea.

Els de la capital del Baix Camp havien de guanyar i esperar el resultat del partit a Barcelos i van anar per feina des de l'inici. Els primers deu minuts van ser un intercanvi de cops que va somriure els roig-i-negres. Compagno va obrir el marcador ben d'hora, tot i que els francesos van respondre amb un gol de Mantiñán.

La resposta reusenca va ser contundent, amb dos gols consecutius del mateix Compagno i de Sergi Aragonès. Amb 1-3, Nedder va retallar distàncies, però abans del descans el Reus Deportiu va tornar a posar distància amb el Saint Omer amb els gols de Sergi Aragonès i Marc Julià, arribant a la mitja part amb un 2-5 favorable.

La segona part, amb els dos ulls a Portugal

Només sortir del vestidor, David Gelmà va posar una altra bola al fons de la porteria francesa, deixant gairebé sentenciat el partit (2-6). Amb tot de cara, els reusencs van començar a mirar cap a Portugal, on Barcelos i Sporting van fer dos gols cadascun i després es van dedicar a deixar passar els minuts, signant un empat que classificava els dos equips.

Mentrestant a França, el Saint Omer va posar una mica d'emoció al partit amb dos gols consecutius de Cuenca i Nedder, però va ser un miratge. A cinc minuts del final, Sergi Aragonès va tancar la victòria del Reus Deportiu Virginias (4-7).

Un triomf que va ser estèril, ja que l'empat entre Barcelona i Sporting no es va moure, deixant fora de la Final a 8 de la WSE Champions League el Reus Deportiu.