Detingut 3 cops a Torredembarra: amenaça una dona amb un ganivet

El violent agressor va trencar l'ordre d'allunyament per amenaçar la víctima a Torredembarra

Vehicle de la Policia Local de Torredembarra
Vehicle de la Policia Local de Torredembarra | Cedida
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:17h
La Policia Local de Torredembarra ha detingut fins a tresvegades un violenthome a Torredembarra en una setmana. Segons ha explicat el consistori en un comunicat, el detingut va amenaçar una dona amb un ganivet i va trencar l'ordred'allunyament que tenia vigent.

Els primers fets van tenir lloc el passat 12 d'abril. Pels volts de de dos quarts de quatre de la tarda, els serveis d'emergències van rebre la trucada alertant dels fets al carrer de PompeuFabra. La policia torrenca va detenir l'home, però el jutge el va deixar en llibertat amb una ordred'allunyament de la víctima, amb la qual podria tenir un conflicteveïnal.

Només dos dies després, el 14 d'abril, l'home va accedir a l'interior de la finca on viu la dona, a l'avinguda de Lluís Companys, trencant l'ordre d'allunyament. La policia va ser alertada pels volts de les nou de la nit i va tornar a detenir-lo.

Finalment, el diumenge 16 d'abril, l'home es va presentar de nou a l'avinguda Lluís Companys, on viu la dona, a un quart de dotze del migdia. En aquesta ocasió, el violent home hauria agredit la víctima i l'hauria amenaçat amb un ganivet per haver-lo denunciat

La Policia Local va traslladar novament el detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell. En aquests moments, continua detingut i s’estan practicant diligències.