Imparable: Mariona Escoda rebrà un nou reconeixement per ser referent en el panorama musical català

El dissabte dia 29 d'abril, el Teatre Municipal El Jardí de Figueres, acollirà una nova edició dels premis Números 1 a Catalunya de Cadena 100

Imatge d'arxiu de Mariona Escoda
Imatge d'arxiu de Mariona Escoda | Cedida
18 d'abril del 2023
Mariona Escoda segueix imparable i ha aconseguit un nou reconeixement. Cadena 100 ha premiat la cantant vallenca per ser esdevenir un referent en el panorama musical català. En aquest sentit, el dissabte dia 29 d'abril, el Teatre Municipal El Jardí de Figueres, acollirà una nova edició dels premis Números 1 a Catalunya de Cadena 100.

Segons els organitzadors, l'objectiu de l'esdeveniment és premiar i rendir homenatge als grups i artistes catalans que han sigut i són referents del panorama musical. Per aquest motiu, la festa tindrà la millor varietat musical que premiarà el talent d'artistes emergents i l'èxit de músics consagrats, que estaran presents a la festa i tocaran en directe alguns dels seus millors temes.

En una mateixa nit, i al mateix escenari, sonaran referents del pop-rock català, com Sau, Sopa de Cabra, Manu Guix, Mariona Escoda Suu, Sara Roy, La Pegatina o els Amics de les Arts, entre d'altres.

Pel que fa al fi de festa, anirà a càrrec d'un dels cantants més estimats i amb més projecció del moment, Nil Moliner que tocarà alguna de les seves cançons més conegudes. La gala començarà a les 20.30 h i estarà conduïda per Xavi Caminals, presentador de "La millor varietat musical" de Cadena 100.