«Són 5.760 minuts de ball i foc»: la Festa Major del Vendrell ja té cançó

Entre els concerts destacats d'enguany hi ha els d'M-Clan, Auxili, Gertrudis, Elèctrica Dharma i Triquell

Videoclip de la cançó de Festa Major del Vendrell 2023.
Videoclip de la cançó de Festa Major del Vendrell 2023. | Cedida
24 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:29h
Els Administradors de la Festa Major de Santa Anna del Vendrell han donat a conèixer la cançó i el videoclip d'aquest 2023. Una peça original que es titula 'Són 5.760 minuts de ball i foc', que també serà el lema de la festa. La cançó ha estat gravada als Sputnik Studios del Vendrell i ha comptat amb la col·laboració de diversos cantants locals, com Pemi Fortuny, Guillem Solé, Nerea Bassart, Eva Cabanes, Ramón Balasch i Laia Rodríguez.

"Tant el lema com la cançó intenten expressar la intensitat dels quatre dies que dura la Festa Major, amb els seus 5.760 minuts d'entrega absoluta", ha sintetitzat Pemi Rovirosa, administrador de Santa Anna i compositor principal de la cançó. Els músics que l'han gravat han estat Blai Rovirosa a la bateria, Juan Antonio Campos al baix, Albert Recasens als teclats, Joaquín García a la percussió, Àlex Ricart als vents i el mateix Pemi Rovirosa a les guitarres. El clip ha estat fet per Edgar Toldrà.

 

Concerts per a tots els gustos

Els administradors també han presentat la imatge gràfica de la festa, que ha elaborat Joaquim Sicart. Es tracta d'una noia que "representa la Festa Major", en paraules d'una altra de les administradores, Anna Pizarro. La imatge es pot trobar en diferents elements de marxandatge que els administradors han tirat endavant, com samarretes i punts de llibre.

Pel que fa als actes de la Festa Major 2023, el primer que s'han avançat han estat els concerts de música. Els grups destacats dels concerts de nit seran M-Clan, Gertrudis i Coco (25 de juliol), Auxili i Tarraco Surfers (26), Elèctrica Dharma i Triquell (27), i Koko Jean & the Tonics i The Gramophone Allstars Big Band (28).

L'Orquestra Montgrins, el grup Diablos, l'orquestra La Chatta i el grup d'havaneres Port Bo conformaran el cartell per a la gent més gran. Per al públic infantil, destaquen Xiula, Sonall, o Heavy per Xics. El dia 26 també s'ha programat l'espectacle 'Alegria, és Festa Major', basat en cançons de La Trinca. 
 
Els administradors de Santa Anna, amb el cartell de la festa del 2023.

Els administradors de Santa Anna, amb el cartell de la festa del 2023. Foto: TGNDigital