​Junts per Reus promet Bons Reus quatre vegades l'any

Apunten que el pressupost es definirà quan es planifiquin aquestes campanyes

Teresa Pallarès planteja una campanya de descomptes cada trimestre
Teresa Pallarès planteja una campanya de descomptes cada trimestre | Jordi Olària Gras
08 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:22h
Arran de la pandèmia, i a través dels Plans de Reactivació Econòmica i Social, l'Ajuntament de Reus va impulsar els Bons Reus. Es tracta d'un paquet de descomptes al qual pot accedir la ciutadania, amb quatre vals que es poden gastar a les botigues i restaurants de la ciutat a raó de cinc euros de descompte per cada quinze euros de compra. La mesura va tenir èxit i una valoració positiva per part del comerç i de la ciutadania i, de fet, ja se n'ha fet una nova tanda.

Aquest dilluns, des del carrer de Monterols, Junts per Reus s'ha compromès, si lidera el pròxim govern municipal, a fer una campanya de Bons cada trimestre, és a dir, quatre vegades l'any. L'alcaldable de la formació, Teresa Pallarès, no ha concretat el pressupost que s'hi destinaria, i afirma que caldria estudiar-ho amb els agents del comerç reusenc. Ha obert la porta, això sí, a incloure en els Bons Reus, negocis com els gimnasos.

La cap de llista ha subratllat que la iniciativa, quan es va posar en marxa, va ser pionera i, per tant, es va convertir en referència per a altres municipis de Catalunya i de l'Estat. A la capital del Baix Camp, segons ha subratllat, un dels motius del seu èxit ha sigut la gestió "àgil" que s'ha fet a través de la Cambra de Comerç. No s'ha estat d'etzibar que els Bons Reus es van engegar perquè, amb el tancament obligat arran de la pandèmia, el comerç "va rebre compensacions econòmiques molt insuficients per part del govern socialista de Pedro Sánchez".