El Club Bàsquet Tarragona ascendeix a la LEB Plata per la porta gran

Els blaus culminen una temporada marcada per les lesions de jugadors importants amb un ascens inmaculat davant el Colegio El Pinar i tornen a la LEB Plata dos anys després

Els blaus han celebrat sobre la pista el desitjat ascens de categoria
Els blaus han celebrat sobre la pista el desitjat ascens de categoria | FEB
TarragonaDigital.com
13 de maig del 2023
Actualitzat a les 23:07h
El Club Bàsquet Tarragona ha tornat a la LEB Plata després d'imposar-se aquest migdia al ColegioEl Pinar (93-68). Els blaus han guanyat els tres partits del playoff d'ascens i han aconseguit el màxim premi de la campanya amb una solvència inesperada per a un equip que va aconseguir el bitllet per a la promoció de forma inesperada i que ha viscut una campanya marcada per les lesions d'homes importants. Els tarragonins, liderats per Berni Álvarez, jugaran la pròxima temporada a la tercera categoria del bàsquet estatal.

 

Superioritat en el duel decisiu

Els cebetistes afrontaven el duel d'aquest migdia amb la missió de guanyar i certificar l'ascens a la LEB Plata amb un playoff perfecte: tres victòries en tres partits. La promoció, disputada a la petita localitat balear de Llucmajor, ha vist fet realitat l'aspiració blava de forma molt autoritària. Els de Berni Álvarez han manat en tot moment sobre la pista i s'han imposat en el primer quart aper 26-18.