1 de 10
Conca de Barberà

Creix un 56% l'ús del transport comarcal de viatgers a la Conca de Barberà

Uns 2.000 usuaris han utilitzat els autocars durant el primer trimestre de 2023

Imatge de l'estació a Montblanc | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 16 de maig de 2023 a les 13:08 |
El Consell Comarcal de la Conca de Barberà gestiona el servei de transport entre municipis de la comarca per facilitar la comunicació i l'accés de serveis, un servei que compta amb el finançament del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquest primer trimestre de l'any l'han usat més de 2000 usuaris, el que representa un augment del 56% en comparació amb el mateix trimestre de l'any passat.


El servei que ha sofert major increment aquest primer trimestre ha estat Sta. Coloma de Queralt-Les Piles-Rocafort de Queralt- Sarral-Pira-La Guàrdia dels Prats-Montblanc amb un 428% respecte al primer trimestre de l'any anterior. La línia 4 Belltall-Solivella-Blancafort-La Guàrdia dels Prats-Montblanc ha tingut un increment del 44% respecte al primer trimestre de l'any anterior.

Pel que fa a la línia Rojals-Montblanc i Prenafeta-Montblanc no es pot tenir en compte en la comparativa, ja que durant el primer trimestre de l'any 2022 no es realitzava i la línia 2 Lilla-Vilaverd-Montblanc tampoc es pot tenir en compte, perquè durant el primer trimestre de l'any passat, el servei només es duia a terme els divendres.
Participació