Macrooperatiu policial a Reus: Més de 200 agents, una vintena de detinguts i armes

L'operatiu s'ha centrat a la zona del barri Sant Josep Obrer i Mas Pellicer, però també ha tingut entrades a Bonavista i al Vendrell | S'han localitzat diverses plantacions de marihuana, armes de foc i milers d'euros en efectiu

Imatge del dispositiu a Reus.
Imatge del dispositiu a Reus. | L.S.
17 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:35h
Matinada moguda a la zona del barriSantJosep Obrer i MasPellicer a Reus. Un macrodispositiupolicial ha trencat la calma de la nit a partir de les tres de la matinada. Més de 200agents del GEI (Grup Especial d'Intervenció), la BRIMO, l'ARRO, vigilància aèria amb l'helicòpter dels mossos i drons, la unitat canina, TEDAX i altres efectius han pres part en un operatiu contra el tràfic de drogues a la zona.

El marcrooperatiu ha finalitzat amb la troballa d'un miler de plantes de marihuana, més drogues, fins a 15.000euros en efectius i 4 armes de foc.

Tot i que a primera hora del matí el dispositiu encara està en marxa, segons ha avançat elCaso.cat ja hi hauria una vintena de detinguts. Les entrades s'han dut a terme en 17 punts —16 d'ells simultanis— repartits entre la ciutat de Reus, dos masos als afores de la ciutat, i també a Bonavista i al Vendrell.