El PSC del Vendrell promet un cap de setmana de vacances pagades per a la gent gran

Salvador Illa acompanya Kenneth Martínez en un dels actes principals de campanya dels socialistes

Kenneth Martínez i Salvador Illa.
Kenneth Martínez i Salvador Illa. | Ramon Costa AFN Press
18 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:53h
El Partit dels Socialistes (PSC) del Vendrell ha celebrat aquest dimecres 17 de maig un dels seus principals actes de campanya al carrer de les Quatre Fonts. La candidatura ha comptat amb el suport del primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, que ha vingut per segona vegada al Vendrell en menys d'un mes.

El candidat a l'alcaldia, Kenneth Martínez, s'ha encarregat de repassar l'acció de govern dels últims quatre anys, reivindicant la tasca feta en llocs com el mateix carrer de les Quatre Fonts. "El Vendrell té un potencial enorme, però s'ha de creure en ell", ha remarcat Martínez, erigint de nou el PSC com l'únic partit que encara el futur "amb optimisme" i que "defensa amb orgull" el municipi.

Com a exemple d'aquest potencial, Martínez ha destacat el Portal del Pardo i els seus esgrafiats, restaurats recentment, apuntant que són part del "tresor ocult" de la ciutat. Per continuar amb el projecte iniciat fa quatre anys, el candidat ha assegurat que el partit compta amb "l'equip amb més experiència, però també amb més joventut, física i d'esperit".

Vacances pagades per a la gent gran

En l'apartat de propostes per als quatre anys, l'actual alcalde ha anunciat que, si repeteixen al capdavant del govern, impulsaran un programa perquè la gent gran tingui "un cap de setmana l'any de vacances pagades". Segons Martínez, accions com aquesta són de governs "d'esquerra". 

Un altre dels objectius que ha anomenat és el de combatre el canvi climàtic, generant "més espais verds i d'ombra al municipi". Aquí és on s'emmarca el projecte del nou Parc del Botafoc o el de transformació de les rieres. Abans de Martínez, els números dos i tres de la llista, Christian Soriano i Sílvia Vaquero, han repassat l'obra de govern i han carregat contra l'oposició del "no a tot".

Per la seva part, Salvador Illa ha centrat bona part del seu discurs a criticar el retard del Govern català en l'aprovació del pla de gestió de les conques internes, en l'actual context de crisi per la sequera. Illa també ha lamentat que la Generalitat vulgui sancionar els ajuntaments en lloc d'impulsar el pla com li toca.
 
L'acte del PSC s'ha fet al carrer de les Quatre Fonts.

L'acte del PSC s'ha fet al carrer de les Quatre Fonts. Foto: Ramon Costa AFN Press