VÍDEO: Batalla campal entre joves amb 2 ferits en ple centre de Reus

La gent que era a la zona va haver de fugir de les terrasses i es van utilitzar taules i cadires durant l'enfrontament

La baralla es va produir a la plaça del Castell de Reus.
La baralla es va produir a la plaça del Castell de Reus. | TarragonaDigital
18 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:42h
Situació molt tensa la que es va viure fa uns dies a la ciutat de Reus. Un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials mostra una dura baralla entre joves en ple centre de la ciutat. A més a més, els fets es van produir en dissabte i en un moment en què la zona estava plena de gom a gom.




La baralla va tenir lloc el passat dissabte 6 de maig quan passaven pocs minuts de la una de la matinada. Segons es pot veure a les imatges, un grup de joves inicia una discussió que acaba pujant de to.

Els joves engeguen una batallacampal, a cops de puny, desplaçant-se per la plaça del Castell de Reus, un dels epicentres de la festa en cap de setmana. La situació provoca moments de tensió, fins al punt que la majoria de les persones que són a les terrasses dels establiments de restauració han de fugir corrents per evitar ser colpejats.

A la terrassa d'un dels restaurants de la plaça, els joves incrementen el to de la baralla i utilitzen taules i cadires com a armes.


La GuàrdiaUrbana de Reus va ser alertada d'aquesta situació, però quan van arribar a la plaça la baralla ja s'havia esfumat. Tanmateix, els agents van parlar amb testimonis dels fets, els quals els van explicar que els joves havien marxat de lloc. 

Una patrulla va iniciar una cerca per localitzar el grup, el qual va trobar a la plaça del Teatre. Allí van comprovar que hi havia duespersonesferides i es va demanar l'assistència del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La policia reusenca va procedir a identificar tots els joves implicats a la baralla i va aixecar una acta per alteració de l'ordre als causants de la batallacampal al centre de Reus.