Dos motoristes ferits greus en dos accidents en poques hores a Tarragona

Un dels sinistres ha tingut lloc a l'N-340, i el segon a la carretera C-12

Els motoristes han estat traslladats a l'hospital amb ferides de gravetat.
Els motoristes han estat traslladats a l'hospital amb ferides de gravetat. | Joaquim Albalate
21 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:41h
Tarda de diumenge amb dosaccidents de gravetat a les carreteres de Tarragona. En tots dos, han estat motoristes els qui han patit les ferides més greus. Els sinistres han tingut lloc en poques hores de diferència i un ha tingut lloc al BaixPenedès i el segon a la Riberad'Ebre.

El primer dels accidents ha tingut a lloc quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda del diumenge 21 de maig. Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT), un motorista ha perdut el control del vehicle a l'N-340, a l'altura de l'Arboç, i ha patit una sortida de via.

El motorista ha patit ferides de gravetat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona després d'estabilitzar-lo al lloc dels fets.

El segonaccident ha tingut lloc dues hores més tard, en aquesta ocasió a la carretera C-12 a l'altura d'Ascó, a la Ribera d'Ebre. En aquesta ocasió ha estat un xoc entre un turisme i una motocicleta al quilòmetre 80 de la carretera.

El SEM ha activat l'helicòptermedicalitzat davant de la gravetat de les ferides que ha patit el motorista implicat, mentre que el conductor del cotxe ha resultat il·lès. El motorista també ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.