Aquopolis Costa Daurada obre portes amb més d'una vintena d'atraccions

Refrescar-se i gaudir d'un dia únic en família i amics al parc aquàtic és un pla ideal per fer aquest estiu

El parc aquàtic encenta una nova temporada amb una gran oferta d'oci.
El parc aquàtic encenta una nova temporada amb una gran oferta d'oci. | TarragonaDigital
25 de maig del 2023
Diversió i adrenalina es donen la mà una temporada més al parcaquàticAquopolis Costa Daurada. El centre ja ho té tot a punt per a estrenar una temporada que arriba amb moltes ganes i que arrencarà el pròxim 1 de juny.

El parcaquàtic de la CostaDaurada està ubicat a la Pineda, a només 5 minuts de Salou, i ofereix propostes per a tots els gustos i edats. Els amants de l'adrenalina podran gaudir amb les atraccions més impactants, com són Huracán, Boomerang, Black Hole, Splash o el Kamikaze, però també hi ha lloc per a relaxar-se al parc amb una gran zona d'spa, o un espai completament tematitzat que encantarà els més petits.

Horaris i entrades d'Aquopolis Costa Daurada


En total són prop de 10 hectàrees de superfície destinades a l'oci més refrescant. La nova temporadad'AquopolisCostaDaurada s'inicia l'1 de juny i acabarà el pròxim 22 de setembre.

Durant el mes de juny i fins al 2 de juliol, el parc aquàtic obriràportes d'11.30 a 18.00 hores. Al mes de julioll'horari s'ampliarà i l'obertura serà a les 11.00 hores del matí i el tancament a les 19.00 hores.
 

Pel que fa a l'horari del mes d'agost, fins al dia 27 el parc obrirà d'11.00 a 19.30 hores, i a partir del dia 28 al 31 d'agost d'11.30 a 18.00 hores. Al setembre el parc encara la seva recta final i fins al seu tancament l'horari serà d'11.30 a 18.30 hores.

Les entrades per accedir al parcaquàtic ja es poden adquirir a través de la seva pàgina web de manera anticipada. De fet, a l'espai virtual es pot planificar la visita i també es pot gaudir de descomptes especials amb entrades més barates i així poder estalviar.

Més d'una vintena d'atraccions aquàtiques a Aquopolis


AquopolisCostaDaurada és una propostaperfecta per passar un dia refrescant en família o amics. Compta amb 4 grans piscines, tematització 'hawaiana' i més de 23 atraccions de diversa intensitat perquè tothom pugui gaudir de la jornada.

Els més menuts de casa no voldran sortir de l'aigua quan visitin les zonesexclusives per a ells. La FunnyJungle o el MiniPark faran les delícies dels més petits, però a partir dels 10 anys també podran començar a gaudir de novesexperiències amb la zona infantil de més de 4.000 metres quadrats dissenyada expressament per a ells, amb atraccionsadaptades a la seva edat.

Per als adults que busquin emocionsfortes i descarregar adrenalina, Aquopolis Costa Daurada compta amb atraccions amb Huracán, Boomerang, BlackHole, Splash o Kamikaze que ben segur us faran cridar i gaudir a la vegada.

I si el que es busca és experimentar una jornada de desconnexió, el gran spa exterior de 450 metres quadrats és la zona perfecta per a aconseguir-ho. Grans piscines, una platja amb sorra natural, cascades i jacuzzis, així com zones 'VIP' i un espai 'chill-out' us faran creure que sou al paradís.

Sortegem entrades per anar a Aquopolis Costa Daurada


Si voleu gaudir d'una jornada ben refrescant i divertida, des de TarragonaDigitalsortegementrades!

Només cal que accediu al perfil d'Instagram de TarragonaDigital, @tarragonadigital, i busqueu el post que fa referència al sorteig d'entrades d'Aquopolis.

En aquest mateix post hi trobareu les instruccions que heu de seguir per participar al sorteig d'una entrada doble per anar a Aquopolis Costa Daurada. Hi haurà 2 guanyadors, els quals es contactarà per missatge directe el pròxim dimecres 31 de maig. Molta sort!