El Festiuet del Vendrell es marca l'objectiu d'arribar als 10.000 assistents

El festival de música ha anunciat el cartell per dies

Imatge del Festiuet del 2022.
Imatge del Festiuet del 2022. | Festiuet
Redacció / M.G.
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:36h
L'organització del Festiuet del Vendrell ha donat a conèixer aquest dimecres 24 de maig el cartell per dies de l'edició del 2023. El festival, que tindrà lloc del 3 al 5 d'agost en una zona encara per anunciar de les platges del municipi, es marca com a objectiu arribar als 10.000 assistents, després que l'any passat n'assolís 8.000.

Per aquest motiu han buscat ampliar el rang d'estils musicals i s'ha configurat un cartell per a diferents generacions i zones geogràfiques. A més d'anunciar la ubicació exacta, des de l'organització expliquen que les pròximes setmanes també es donarà a conèixer l'espai on anirà la nova zona d'acampada, així com una "zona complementària als concerts on la gent podrà descansar i passar-s'ho bé a parts iguals".

Cartell per dies

El Festiuet ha decidit diferenciar les tres jornades del festival i el dijous 3 d'agost es dedicarà a la música feta als Països Catalans, amb grups com Lágrimas de Sangre, Atupa, Ginestà, El Pony Pisador o Mafalda.  El divendres 4 serà el dia més heterogeni, però amb predomini de la música urbana, amb grups com Ptazeta, Delaossa, Lildami o Sexenni.

El dissabte 6 serà el dia del rock i l'electrònica, amb actuacions de Pendulum, Zoo, Crim, Narco o Ciudad Jara.