Obertes les inscripcions per apuntar-se a la Caminada Reus-Prades-Reus

La caminada se celebrarà el pròxim diumenge 4 de juny

Ja us podeu inscriure a la mítica caminada.
Ja us podeu inscriure a la mítica caminada. | TarragonaDigital
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:39h
Un any més, arriba la mítica caminadaReus-Prades-Reus, la qual sempre compta amb un gran èxit de participació. Aquest 2023, la caminada es durà a terme el diumenge 4 de juny i està organitzada per l'Associació Excursionista Catalunya de Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament, a través de la regidoria d'Esports i Lleure.

Es tracta d'un recorregut de 54,8 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 2.950 metres. La cursa forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència. Tanmateix, les persones que hi vulguin participar, però amb un format menys exigent, també poden optar al recorregut 'La Curta', una variant de 35 quilòmetres que puja fins a la Mussara.

Inscripcions obertes


Les inscripcions per participar a les caminades ja es poden formalitzar a través de la pàgina web. El preu oscil·la entre els 16 euros, per als socis de l'entitat federats, fins als 34 euros per als no socis no federats.


La sortida està programada a les 7 hores de les Piscines Municipals de Reus, Carrer C/ Doctor Ferran 50, Reus. La prova està pensada per fer-la en un termini mitjà de 12,30 hores amb un ritme de marxador normal, tot i que cada any el primer participant, que ho fa corrent, acostuma a arribar abans de les 12 del migdia.

Els darrers participants solen arribar a les 21.00 hores. Els darrers anys s’ha arribat a quasi 1000 participants la qual cosa fa que sigui tota una referència en les caminades del nostre voltant.

La participació està limitada a un mínim de 15 anys d’edat i sense límit per la màxima edat, havent-hi participants arribats a Reus que superen els 70 anys. Més d’un 85% dels participants que surten de Reus arriben a completar la prova, els que abandonen ho acostumen a fer a Prades on queden amb les amistats per dinar.