Arriben les Jornades Gastronòmiques de l'arròs i els tastets de mar del Baix Penedès

Fins a 25 restaurants del Vendrell, Calafell i Cunit s'han involucrat a la iniciativa

L'arròs i tastets de mar, protagonistes del juny al Baix Penedès.
L'arròs i tastets de mar, protagonistes del juny al Baix Penedès. | Ajuntament de Calafell
Redacció
25 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:06h
Fins a 25 restaurants dels municipis del Vendrell, Calafell i Cunit prendran part entre l'1 i el 18 de juny de les Jornades Gastronòmiques de l'arròs i els tastets de mar del Baix Penedès. La iniciativa està impulsada pel Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès, amb el suport dels ajuntaments del Vendrell, Calafell i Cunit.

Els establiments serviran durant aquests dies menús i degustacions que tindran l'arròs i els productes de costa com a protagonistes. Des de l'organització destaquen que les jornades volen posar en relleu "la qualitat gastronòmica i la tradició culinària marítima" d'aquests municipis.

Igor Ventura, membre del Gremi d'Hostaleria, ha remarcat que la iniciativa permetrà "que la restauració local pugui aprofitar les sinergies amb la Festa de la Mar", que té lloc a Calafell entre el 8 i l'11 de juny.

Els 25 restaurants participants

A Calafell, els establiments participants són setze: Akquaaa Restaurant, Hotel 4R Miramar, la Porketa, Restaurant l'Àncora, Catering Eusebio, Punto Ibérico, Restaurante Milan, Pizzicata, Restaurante El Rey Pescador, Petit Duval Gastrotaberna, Restaurant Vell Papiol, Bar Calafell, La Piadina, La Vermuteria del Mar, Masia de la Platja Tapes, i Masia de la Platja. A Segur de Calafell hi ha l'Hotel Adia, i l'Ocean Restaurant Lounge.

Al municipi del Vendrell hi ha quatre restaurants de Sant Salvador (Xaloquell, Black Anaki Restaurant, Casinet, i La Cuina de la Marga) i dos de Coma-ruga (La Verema Restaurant, i Casa Pepe). Finalment, a Cunit hi pren part el Restaurant l'Arrosseria.