Qui és qui després del 28M: Coneix els 21 regidors de l'Ajuntament de Valls

TarragonaDigital t'avança els noms dels 21 nous regidors que tindrà el plenari municipal de la capital de l'Alt Camp

Imatge de l'Ajuntament de Valls
Imatge de l'Ajuntament de Valls | Albert Oliva
29 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:16h
El 28M ha deixat una victòria clara a Valls, la de Junts per Valls. Dolors Farré ha aconseguit millorar els resultats de 2019 i ha obtingut 9 regidors. Pel que fa a ERC, no ha assolit els objectius d'arribar a l'alcaldia i Teresa Rull es manté, d'una manera força desinflada, amb els 5 regidors que ja tenia en aquest mandat.

En el cas del PSC, no ha seguit la tendència creixent de la resta del país i Rosa Maria Ibarra només ha pogut mantenir la quantitat de regidors que ja tenia, 4. La CUP no convenç i ha perdut un regidor (en manté 2) mentre que el bloc espanyolista serà representat per un sol regidor de Vox.

Amb aquests resultats, els candidats de Junts per Valls que han aconseguit entrar al plenari, com a regidors, són Dolors Farré, Sònia Roca, Andreu Gassó, Joan Ibarra, Laia Castells, Rosa Maria Rovira, Martí Barberà, Enric Garcia i Rocío Martínez.

Pel que fa als regidors d'Esquerra, són Teresa Rull, Joan París, Débora Fernández, Pau Tondo i Natàlia Moncunill. Els regidors socialistes són Rosa Maria Ibarra, Juan Martínez, Maria José Invernon i Toni Egea. En el cas de la CUP, els candidats escollits són Pere Vidal i Mariona Montalà, i l'únic regidor de Vox és Francisco González.