Mor un home brutalment apallissat a Batea per un menor i un jove de 19 anys

L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol i convoca un minut de silenci aquest dimarts

L'home va ser brutalment apallissat el passat divendres.
L'home va ser brutalment apallissat el passat divendres. | TarragonaDigital
29 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:26h
El veí de Batea, a la Terra Alta, que el passat divendres va rebre una brutalpallissa per part de dos joves ha mort aquest diumenge al vespre. L'Ajuntament ha estat qui ha donat la notícia en decretar dos dies de dol al municipi.

A través d'un comunicat, l'alcalde en funcions, Joaquim Paladella, també ha convocat a tota la ciutadania aquest dimarts a la una del migdia per guardar un minut de silenci com a mostra de condol a la família i de rebuig "per aquest acte de violènciainjustificada". Els fets van tenir lloc divendres passat al vespre. La víctima va trucar als Mossos d'Esquadra informant que estava greumentferida i va ser trasllada a l'hospital.

Poques hores després, els agents de la Unitat d’Investigació de Gandesadetenien un jovede 19 anys i un altre menor d'edat com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el noi major d'edat ha passat a disposició judicial aquest dilluns al matí i encara es desconeix la decisió del jutge d'instrucció de guàrdia de Gandesa. Per la seva banda, l'arrestat que és menor d'edat ha ingressat en un centre de menors.