GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Llarga vida al Trapezi!

Entre períodes d'eleccions i sense adonar-nos, el Trapezi ha tornat a omplir Reus de circ. A la ciutat s'ha respirat un perfum de màgia i espectacles que han convertit un any més a Reus en la capital del circ. Durant aquests dies les eleccions municipals i les qüestions polítiques han passat a un segon pla i l'art de l'espectacle ha estat el protagonista. Una trentena de companyies, tant nacionals com internacionals han trepitjat terres reusenques per mostrar les seves habilitats i deixant bocabadats a més de 90.000 espectadors. El circ és aquella disciplina de les arts escèniques oblidada que passa desapercebuda, però que a Reus no la volen deixar enrere, per aquest motiu el Trapezi s'ha tornat a consolidar a escala internacional com la ciutat del cric. 

 

El més entranyable del Trapezi són les reaccions dels assistents a cada pirueta; el conjunt entre la música i els moviments que formen una harmonia única; o bé el vincle directe entre els artistes i l'espectador en el moment de l'actuació, tots aquests factors fan de la Fira del Circ de Catalunya un moment sensacional per la ciutat. Veure la gent al carrer en cerca d'aquell espai remot de Reus que màgicament s'ha convertit en l'escenari d'un gran espectacle on es respira un sentiment únic, és un fet magnífic que només passa amb el Trapezi. 

 

A tots els carrers s'hi ha respirat circ, si és que en quedava d'aire, ja que si volies veure l'espectacle havies d'estar una hora abans i tot així, només es veien els pèls dels saltimbanquis quan feia una pirueta. Qui sí que veia els espectacles sense inconvenients són aquelles persones que dues hores abans del Cabaret ja estan estirant al màxim el jersei damunt les cadires per guardar el lloc als familiars. Com quan es barallaren a primera hora del matí de l'estiu per plantar el para-sol a la primera línia de mar, però amb el circ com si fos el mar.

 

El màxim destorb l'ocasionen als pares i mares que van a veure els espectacles amb els cotxets, aquells elements que formen part de públic i que deixen més d'una ungla trencada al seu pas. Uns cotxets buits o ple de motxilles mentre, l'infant està corrents i cridant entre els centenars d'espectadors que sí que volen gaudir de l'espectacle. No obstant tots aquests detalls, el Trapezi no decep i segueix obrint les boques de fascinació als assistents dels centenars de representacions. 

 

El circ a la ciutat de Reus sempre han tingut un paper transcendental i sembla que en els darrers anys aquest protagonisme està arribant fora de les fronteres reusenques. En aquesta edició el Trapezi no ha deixat indiferent a ningú, ja sigui amb el 'Pacoenstein' al Cabaret, els espectacles de sala on les entrades s'exhaurien ràpidament i tot i la presència de la pluja que va fer suspendre el Cabaret de divendres, res podrà mai amb el Trapezi, per aquest motiu, i en nom d'una gran fanàtica de la Fira del Circ de Catalunya, llarga vida al Trapezi!