GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ahora, España

Doncs sí que anem bé. Cal preguntar-se l'1-Octubre què era? No era Espanya? Desconec qui és l'autor d'aquesta frase al PSOE, però Déu n'hi do! És evident que a Pedro Sánchez l'assessoren, però ell hauria de valorar cap a on el porten. No és el líder? Anem veient que els partits constitucionalistes el que volen és que els dos milions de persones de Catalunya que volen dialogar i ser escoltats amb un referèndum legal i pactat no avancin ni un centímetre en aquesta pretensió.

 

Aquest comportament de negació és tot el contrari de la política, perquè el camí adequat és el del diàleg, la negociació i buscar acords encara que costi i sigui lent. Tothom haurà de cedir des de les seves posicions inicials. Quan estic fent aquest article d'opinió (06/10/19) els darrers informatius ens diuen que la sentència del Tribunal Suprem ja la tenen feta i, possiblement, l'acord sigui per unanimitat amb la intenció de fer-la pública entre l'11 i el 14 d'Octubre, abans de les eleccions generals del 10 de Novembre.

 

També corren notícies que a Catalunya s'està preparant amb la màxima discreció una resposta per l'endemà de la sentència i que la seva durada pot ser llarga. Es parla de mesos col·lapsant serveis generals i una vaga general. Totes aquestes notícies on ens porten? Cap on anem? La població de Catalunya es troba realment en un moment molt complicat, amb disparitat de criteris en els lideratges, manca d'unitat nacional i un riu desbordat. Això sí, ple de sentiments i emocions, però si el riu es desborda, ho inunda tot.

 

La reflexió que faig és que després de 300 anys, l'eslògan d''Ahora, España' no és el més encertat. Aquest no és el camí ni del diàleg ni el d'escoltar a l'altre. Algú amb seny pot aturar aquesta situació? El que crec fermament és que els polítics i els Jordis que són a la presó han de recuperar la seva llibertat. Ens manca un líder que sàpiga conduir aquest problema tan greu. Realment tothom vol anar cap a un camí desconegut? Si és així, perquè no hi anem tots junts? Ara que anem cap a l'hivern, com a mínim no tindrem tant de fred.
Comentaris

envia el comentari