Gran feu del PSC a Tarragona: Cusidó, 32 anys d'alcalde de Vallmoll

El socialista Josep Lluís Cusidó és el batlle que l'Alt Camp que acumula més mandats al capdavant d'un consistori

Imatge de Josep Lluís Cusidó al seu despatx
Imatge de Josep Lluís Cusidó al seu despatx | Albert Oliva
29 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:45h
Josep Lluís Cusidó ha arrasat, una vegada més, a les eleccions municipals de Vallmoll. En la votació d'ahir, el candidat del Partit Socialista va obtenir 7 regidors, 1 més que fa 4 anys. Concretament, va aconseguir 687 vots, que representen el 72,08% del total. La segona força més votada en aquest municipi de l'Alt Camp va ser Junts per Vallmoll, amb 2 regidors i 201 vots.

Amb aquests resultats, l'actual alcalde de Vallmoll revalida la majoria absoluta i l'amplia amb un regidor més. Es converteix, a més, amb l'alcalde de la comarca que ha estat al capdavant d'un ajuntament de manera més continuada. Concretament, Cusidó es va presentar i va guanyar per primera vegada les eleccions municipals de 1991, és a dir, fa 32 anys.
 

«28 anys no són res»

Amb aquesta trajectòria, es fa evident que Cusidó no té desgast. De fet, en l'anterior campanya l'oposició el va criticar fortament per acumular massa anys al capdavant del consistori, però ell va assegurar a TarragonaDigital que «28 anys no són res» i que tenia més força que mai per fer front a les eleccions.

 

Vallmoll, a més, té la singularitat de ser l’únic poble de l’Alt Camp on el PSC resisteix al govern municipal i això el converteix en un dels principals feus de la demarcació de Tarragona.