Les regidores de Ciutadans al Vendrell es donen de baixa del partit taronja

Argumenten que no comparteixen la «línia continuista» sorgida de l'última assemblea general

26 de gener del 2023

Mari Luz Ramírez i Mar Negro, les dues regidores de Ciutadans a l'Ajuntament del Vendrell, ja no formen part del partit taronja. Les dues regidores han formalitzat aquest dijous la baixa del seu partit, junt amb Víctor Pérez, que també va ser regidor l'anterior mandat.

 

La decisió l'argumenten pel «caràcter continuista i poc renovador» dels resultats de l'última Assemblea General. En un comunicat conjunt, expliquen que «la política municipal ha de tenir prioritat absoluta, ja que és la més propera al ciutadà». Creuen que Ciutadans és un partit «cenyit a un projecte parlamentari on l’única prioritat és qualsevol expressió que doni suport al seu missatge».

 

En aquest sentit, critiquen que la formació obviï «que el veritable diàleg resideix en el municipalisme». Un municipalisme que no tenen intenció d'abandonar en els quatre mesos que queden de mandat. Les dues regidores seguiran formant part de l'equip de govern al costat del PSC i l'AVP.

 

«La nostra activitat continuarà centrada en la política municipal del Vendrell establint ponts de diàleg i compartint projectes», conclouen. Luz Ramírez havia encapçalat la llista de Cs al Vendrell en els dos últims comicis municipals. La regidora té la intenció, però, de seguir involucrada en la política.