Segon mandat: Dolors Farré ja és la nova alcaldessa de Valls

La candidata de Junts per Valls ha aconseguit el major número de vots, 14

Imatge del plenari d'avui
Imatge del plenari d'avui | Albert Oliva
17 de juny del 2023
Actualitzat a les 14:42h
Dolors Farré ja és alcaldessa de Valls. La candidata de Junts per Valls ha aconseguit els suports necessaris per liderar l'equip de govern per segona vegada consecutiva. En aquest sentit, Esquerra Republicana i Junts han reeditat el pacte que fins ara era vigent i que servirà per governar la ciutat en aquest mandat que avui comença. 

Avui dissabte dia 17 de juny, Farré ha estat investida com a alcaldessa de Valls i ha pres possessió del càrrec. S’havien presentat 4 caps de llista a l’opció de ser alcalde o alcaldessa: Dolors Farré (Junts), Rosa Maria Ibarra (PSC), Pere Vidal (CUP) i Francisco González (VOX), sent Farré qui ha aconseguit el major número de vots (14). 

La nova alcaldessa ha anunciat que la seva voluntat és tenir un ajuntament fort de cara els pròxims anys, amb la finalitat d'avançar en projectes de ciutat importants, com ho són el servei de trens, l'estat del centre històric, l'habitatge, la nova comissaria de la Policia Local de Valls, Ca Xapes o l’Escola de Música a ca Padró.
 

Frec a frec entre la CUP i Vox

Pere Vidal, de la CUP, ha volgut condemnar la presència feixista al plenari mostrant una pancarta al regidor de Vox on es podia llegir “Feixista”. Per la seva banda, Francisco González, de Vox, ha desplegat una bandera espanyola en el moment de cantar Els Segadors, l'himne nacional de Catalunya.