Lluvia Villasur Morales, la nena desapareguda a Reus des del dimarts 10 de desembre

Continua la cerca de la menor desapareguda a Reus

La noia va desaparèixer dimarts | Algun missatge a les xarxes socials afirma, falsament, que ha aparegut

Segueix la cerca de Lluvia Villasur, la jove de 16 anys de Reus que va desaparèixer dimarts al migdia. La noia té setze anys i la seva família va tenir-hi el darrer contacte a les dues del migdia, quan els va dir per telèfon que es trobava al Centre Comercial La Fira. Aquest divendres han aparegut missatges a les xarxes socials afirmant que la noia havia tornat, una situació que la família, desesperada, nega.

Els pares no en saben res, ni han rebut cap indici d'on pot ser, i segueixen confiant que, bé els missatges difosos a les xarxes socials, bé la denúncia presentada als Mossos d'Esquadra serveixi per trobar la seva filla. Aquest divendres, a més, al neguit per la desaparició i han hagut de sumar algun missatge penjat a les xarxes socials afirmant falsament que la noia ja havia aparegut.

Desapareguda menor Reus
Imatge que la família ha difós a les xarxes socials | TarragonaDigital

En concret a través de Facebook, i com a resposta a una de les notícies publicades sobre la desaparició de la jove, un usuari de la xarxa social afirma aquest divendres que ja ha aparegut, que s'havia enfadat amb la mare i se n'havia anat a casa d'una amiga. Segons la família explica a aquest mitjà, és mentida, i no s'expliquen què pot portar algú a afirmar-ho.

Asseguren, de fet, que quan aparegui la seva filla en faran difusió de la mateixa manera que ara busquen ajuda per trobar-la, i demanen a la ciutadania que no facin cas de cap missatge que no provingui de la família. Els Mossos d'Esquadra també confirmen que la investigació per la desaparició es manté oberta, i que les unitats policials corresponents estan treballant per esclarir els fets i per localitzar la noia.

Busquen l'home que va agafar un tren en direcció València

Es manté oberta també la cerca d'un home de 93 anys desaparegut des de dimarts. Va estar ingressat uns dies a l'Hospital Sant Joan, d'on va desaparèixer dimarts a la tarda. Dimecres al matí, el dispositiu policial activat pels Mossos d'Esquadra va estar duent a terme batudes pels afores de Reus i sobrevolant-les amb l'helicòpter. Finalment es va saber que l'home havia agafat un tren de Reus a Tarragona i, una vegada allà, un altre en sentit València, motiu pel qual van suspendre la cerca a la capital del Baix Camp i van alertar la resta de cossos policials de l'Estat.


Comentaris