S'incendia un vehicle a la T-11 a Reus

L'incident ha succeït als voltants de tres quarts de dotze

Gran ensurt el que s'han endut els conductors que circulaven en sentit València per la carretera T-11. Un vehicle s'estava cremant al voral de l'autovia, concretament, en el punt quilomètric 7 de l'autovia, al seu pas per Reus, molt a prop de la rotonda que connecta aquesta via amb la C-14.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Segons han informat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, han enviat una dotació per treballar en l'incendi i extingir les flames que hi havia en el vehicle però, en conseqüència d'això, s'ha calcinat completament el turisme que estava cremant. Afortunadament, no hi ha hagut cap ferit de resultes del succés.

Crema una masia a l'autovia T-11 a Reus

Molt a prop d'on ha cremat aquest matí el vehicle a l'autovia T-11, el passat 27 d'abril va cremar una masia de camp, al terme municipal de Reus, vora el punt quilomètric 9 de la carretera. En aquest incendi, les flames van afectar l'interior de la masia i, a causa del foc, part del sostre del mas va col·lapsar i va quedar malmesa l'estructura de l'immoble. Afortunadament, cap persona va quedar ferida, però gran part de la masia va quedar malmesa.

A causa de l'incendi, els Bombers de la Generalitat van enviar un total de tres dotacions per treballar en el lloc dels fets i, així, extingir les flames que hi havia a la masia situada en el terme municipal de Reus molt a prop de l'autovia T-11.

També et pot interessar:

"ATENCIÓ: La Guàrdia Urbana de Reus precinta un restaurant a Reus" "ATENCIÓ: Empreses i emprenedors de Reus ja poden sol·licitar l'ajut econòmic!"