Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

24 artistes representen el seu art als quadres elèctrics de Reus

Aquesta iniciativa forma part del programa juvenil Llambordes 2018
Els quadres d'electricitat són el llenç del Llambordes 2018 | Laia Riba

 

El blau, blanc i vermell són els protagonistes dels carrers de Reus amb el programa Llambordes 2018. Els quadres elèctrics de la ciutat han estat el llenç d'expressió de 24 artistes internacionals i del territori. Aquesta acció d'art urbà representa la quarta acció col·lectiva del programa, en que han realitzat la seves creacions en espais exteriors.

 

Obra de Gasic Painter d'Alforja a la plaça del Pintor Fortuny | Laia Riba

 

Art urbà pels carrers de Reus

Enguany ja s'han portat a cap tres accions d'art urbà, de la mà d'artistes joves procedents de Reus, del Camp de Tarragona, de Barcelona i de Berlín. Aquesta és la darrera acció de la iniciativa juvenil Llambordes 2018.

 

Obra de Fogham Fonezs de Reus al carrer de Salvador Espriu| Laia Riba

 

«e.30.241.9010», 'street art' amb només tres colors

La iniciativa s'ha centrat a pintar 25 quadres elèctrics de la ciutat sota el nom «e.30.241.9010». Aquests números representen el codi de color amb que els participants poden desenvolupar les seves creacions.

 

Obra de Gotadeabryl de Reus al carrer de Sant Joan | Laia Riba

 

Fomentar l'art juvenil a Reus

Els quadres elèctrics agafaran més vida a la ciutat, amb les creacions artístiques dels participants al Llambordes 2018. Aquesta acció s'estendrà per tota la ciutat arribant també als barris, llocs on tot sovint la cultura hi passa de llarg. Aquesta acció juntament amb les quatre anteriors del programa Llambordes, s'hi ha dedicat un pressupost de 7.000 euros. Aquesta iniciativa pretén fomentar l'art juvenil al carrer de manera organitzada.

 

Obra de Flora Drins de Berlín al carrer de Gras i Elias | Laia Riba

 

Un programa obert 

El programa Llambordes és gestionat per joves de manera voluntària que assumeixen l'administració de la iniciativa artística. Té per objectiu donar suport, promocionar i fomentar qualsevol expressió artística al carrer feta per joves artistes. En aquest projecte hi pot participar qualsevol persona jove que estigui interessada, ja que esdevé un grup obert.

 

Obra d'Arnau Casanoves de Reus a la plaça del Nen de les Oques | Laia Riba

 

Obra de Josep Prous (Rústik Studio) a l'avinguda de la Salle | Laia Riba
Comentaris