Reus: els parcs infantils i les pistes esportives a l'aire lliure reobriran aquest cap de setmana

L'Ajuntament incorporarà senyalèctica específica per recordar les conductes de prevenció que cal seguir
Un parc infantil de Reus, tancat arran de la pandèmia del coronavirus   | Laia Solanellas

Els parcs infantils de la ciutat de Reus, les pistes esportives a l’aire lliure —incloent-hi el camp del Cruyff Court— i les zones d’exercici i psicomotricitat tornaran a obrir aquest cap de setmana. Segons ha explicat l’Ajuntament, les instal·lacions es desprecintaran «de manera progressiva» per tal que dissabte, 27 de juny, puguin tornar a estar «al cent per cent al servei de la ciutadania».

Precisament, les Brigades Municipals seran les encarregades d’aquesta posada a punt, i els serveis de neteja de dur a terme les feines de desinfecció per a l’obertura i manteniment d’aquestes zones, tasques que es faran en horari de tarda-nit, com a mesura de protecció de la salut dels usuaris.

D’altra banda, el consistori reusenc incorporarà senyalèctica específica als diferents espais, per recordar les indicacions que cal seguir en l’ús d’aquestes instal·lacions. Són, bàsicament, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar els jocs; mantenir la distància mínima d’un metre i mig i l’obligatorietat de dur mascareta, en el cas dels adults, així com la recomanació que els infants a partir de sis anys també n'utilitzin.

"Bona notícia: Una escola de Reus recuperarà un grup de P-3 aquest curs" "Vídeo: El desenllaç de la cerca del 'desaparegut' Lleó Petit de Reus!"