Celebració a Reus i Salou pel 'Gordo'

La sort cau a les comarques de Tarragona: 360.286.000 euros de la Loteria de Nadal

Salou, Reus, Tortosa, Cambrils i Vila-seca, les localitats afortunades

La sort ha caigut, i de ple, a les comarques de Tarragona. El territori ha sigut un dels més afortunats en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, amb 'El Gordo' repartit a Salou i Reus, un 4t premi a Tortosa i part de dos 5ns a Reus, Cambrils i Vila-seca. En total, a les comarques de Tarragona hi han caigut 360.286.000 euros.

La localitat més agraciada ha sigut Salou, on l'administració número 1, ubicada a l'avinguda de Barcelona, ha venut 90 sèries del 'Gordo', que enguany ha sigut el número 26590. Gran part d'aquest número s'han repartit a Reus, ja que el Centre Aragonès El Cachirulo tenia 80 sèries en participacions. Així doncs, dels 360 milions d'euros que ha repartit l'administració salouenca, 320 se n'han anat cap a Reus, on l'eufòria s'ha desfermat al carrer Ample, al local aragonès.

El president de l'entitat, Josep Allueva, ha explicat que fa anys que compren la Loteria de Nadal a la mateixa administració de Salou, però que no sempre jugaven el mateix número, sinó que el proposava l'establiment. Després de jugar «tota la vida», per fi la sort els ha somrigut, i de quina manera.

Celebració a Reus i Salou pel 'Gordo'
El Centre Aragonès El Cachirulo tenia 80 sèries del 'Gordo' | Laia Solanellas

Un taller de Reus s'emporta 2 milions d'euros amb les participacions d'El Cachirulo

El taller Jodifra de Reus, regentat per Dioni López, el seu germà i el seu cunyat, s'han endut 2 milions d'euros després de comprar 20 participacions de la loteria d'El Cachirulo. Una sòcia del Centre Aragonès va passar pel negoci a repartir participacions i el Doni n'hi va comprar 20, 5 dècims, dels quals se'n va quedar 3. Descomptant impostos, doncs, són 1,6 milions d'euros els que s'han endut els tres socis del taller reusenc.

Tortosa, Reus, Cambrils i Vila-seca celebren 4t i 5è premi

Salou i Reus, però, no han sigut les úniques ciutats on ha caigut la Loteria de Nadal. Tortosa ha sigut una altra de les localitats afortunades, on ha caigut un 4t premi, el 49797, venut per l'administració ubicada la número 36 de l'avinguda de la Generalitat. A la capital del Baix Ebre, doncs, hi ha anat a parar 220.000 euros, corresponents als 11 dècims venuts del número premiat.

El 5è premi també ha tingut protagonisme a les comarques tarragonines per partida doble. El número 06293 s'ha venut a Reus, amb 5 dècims premiats amb 6.000 euros cadascun i un dècim venut a Cambrils. El també premiat 74770 ha caigut amb cinc dècims i 30.000 euros a Vila-seca.

Cristina Cañadas i Rubén Mateos, de l'Administració Sort Aventura de Vila-seca, mostren el cartell amb el número 74770, cinquè premi de la Loteria de Nadal.
Vila-seca s'emporta un pessic de la Loteria amb 30.000 euros d'un cinquè premi | I. Alcalá


Comentaris