Surt a la llum el vídeo de l'apunyalament mortal a la jove del Vendrell en una discoteca de Barcelona

La jove va morir a l'hospital | El vigilant de seguretat va resultar ferit greu

A poc a poc es van sabent més detalls sobre el cas de l'apunyalament mortal de la Sara, una veïna del Vendrell, en una discoteca de Barcelona. Aquest dijous 'El Periódico' ha fet públic el vídeo enregistrat per les càmeres de seguretat del local del moment en què l'agressor clava les ganivetades a la noia i al vigilant de seguretat de la discoteca. Durant l'atac, el vigilant va resultar ferit greu i la jove vendrellenca de 26 anys va acabar morint a l'hospital a causa de les ferides. Aquest dijous s'han fet uns minuts de silenci al seu poble natal, el Vendrell, on hi han assistir desenes de ciutadans.

En les imatges es pot veure com algunes persones presents a la discoteca avisen a la Sara que li han robat el mòbil. Llavors, la jove s'acosta al vigilant per demanar-li ajuda, i ell insta als joves que li tornin el mòbil. Els agressors neguen haver robat l'aparell, i és quan el vigilant els registra la bossa, troba el mòbil, i li torna a la Sara. Llavors, el guarda de seguretat expulsa els lladres del local, ells s'hi resisteixen, i finalment els fa fora per la força. Un d'ells propina una bufetada a la Sara. 

Els agressors apunyalen el vigilant i la noia

En aquell moment, els lladres agredeixen el vigilant de seguretat a la porta de la discoteca, clavant-li una ganivetada a l'abdomen. La noia, que havia anat darrere d'ells després de la bufetada, acaba també ferida pels agressors, que li claven almenys dues ganivetades al pit. La jove, ferida, torna a l'interior del local amb la mà a la ferida, i finalment cau abatuda a terra. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la noia ferida a l'Hospital del Mar, on va morir hores més tard. 

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant els dos joves que van apunyalar el vigilant de seguretat, ferit de caràcter greu, i la noia, la qual va acabar perdent la vida.

"☀ BON DIA! Les portades 📰 dels diaris de paper de Tarragona d'avui, 5 de setembre" "🍰💛❤RECEPTES: Les 3 versions del pastís de la Diada!"