Un accident a l'A-7, a Tarragona, provoca tres quilòmetres de cues

Els fets s'han produït a les sis de la tarda d'aquest dimarts

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest dimarts, 10 de desembre,  s'ha produït un accident de trànsit a l'autovia A-7, al seu pas per Tarragona. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, una persona ha resultat ferida lleu fruit del xoc per encalç entre dos vehicles que circulaven en sentit nord. A causa de l'accident,  s'ha tallat un carril de l'autovia des del punt quilomètric 1.164, cosa que ha causat fins a tres quilòmetres de retencions. Els fets s'han produït pels volts de les sis de la tarda.

Un altre accident a l'autovia T-11

El d'aquest vespre no ha estat l'únic accident que s'ha registrat aquest dimarts a les carreteres tarragonines. Se n'ha produït un altre en una de les vies més transitades de la demarcació: la T-11, l'autovia que uneix Tarragona i Reus i que, sens dubte, és una de les més transitades de l'àrea metropolitana tarragonina.

Els fets han tingut lloc pels volts de tres quarts de tres de la tarda.  Per causes que encara es desconeixen, un vehicle ha pres el sentit contrari de la sva marxa en sortir d'una de les rotondes que hi ha en aquesta autovia, a l'alçada dels barris de Ponent de Tarragona. La infracció ha provocat una topada amb un altre vehicle, que conduïa en el sentit adequat, i ha deixat una persona ferida de caràcter lleu.