Organitzen una batuda per trobar en Jesús Pinto, desaparegut a Reus des del passat cap de setmana

Serà demà diumenge, 27 de setembre | Família i amics han citat els voluntaris a les 8.30 hores, al pàrquing del Sant Joan de Reus
Família i amics han citat els voluntaris demà diumenge a les 8.30 hores, al pàrquing del Sant Joan de Reus | Cedida

Sense novetats sobre en Jesús Pinto Silva, desaparegut el passat cap de setmana a la ciutat de Reus. Familiars i amics de l’home han convocat, per demà diumenge, una batuda pel municipi per tal d’intentar trobar-lo. Pinto va desaparèixer la matinada de diumenge, 20 de setembre, després de rebre l’alta hospitalària arran d’un cop al cap; des de llavors, no se n’ha sabut res. L’home, de 57 anys, té poca visibilitat en un ull, du el cabell rapat i diferents tatuatges. En el moment de la desaparició vestia uns texans curts, jersei negre, calçat esportiu groc i una gorra groga de ‘Los Angeles Lakers’.

Família i amics han citat les persones voluntàries demà diumenge 27 de setembre, a les 8.30 hores, a l’aparcament de zona blava de l’Hospital Sant Joan de Reus. La família, per avançat, agraeix «de tot cor la participació de totes aquelles persones que ens vulguin acompanyar» i aconsella dur vestimenta «d'alta visibilitat», calçat adequat i d'altres ítems indispensables, com ara GPS, telèfon mòbil o xiulet.

"Indignant: El maltractament animal a Torredembarra que li ha costat una denúncia" "Estabilitzat l'incendi en unes piles de biomassa al Port de Tarragona"