Desallotgen un immoble de Tortosa per un incendi

Els Bombers han treballat amb 4 dotacions
L'habitaci贸 ha quedat cremada | Bombers

Gran ensurt aquest migdia a la ciutat de Tortosa. Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar amb rapidesa en un foc en un edifici al centre de la capital del Baix Ebre, on s'ha hagut de desallotjar, preventivament, i afortunadament sense cap persona ferida.

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

Calcinada una habitaci贸

Quan passaven pocs minuts de tres quarts de dues de la tarda d'aquest divendres, els Bombers de la Generalitat s'han despla莽at amb quatre dotacions fins al Passeig de l'Ebre de Tortosa per a treballar en un incendi.

El foc s'ha originat en una habitaci贸 de la setena planta d'un edifici que t茅 planta baixa i nou pisos m茅s. En conseq眉猫ncia d'aquest incendi, s'ha desallotjat preventivament totes les persones de l'immoble. Afortunadament, no hi ha cap persona ferida a causa d'aquest incendi, per貌 l'habitaci贸 on hi havia les flames ha quedat totalment cremada.

"馃敶 JUDICIAL: Retinguda i obligada a mantenir relacions a punta de navalla a TGN" "ACTE HEROIC: La incre茂ble acci贸 de 3 menors que evita un atropellament mortal a Reus"