Troben el cos d'un home en un pis a Reus

Els serveis d'emergència han constatat que era mort quan han aconseguit entrar a casa seva

Els serveis d'emergència han trobat, aquest migdia a Reus, el cos sense vida d'un home de 61 anys que vivia sol. Segons informen, no estaria relacionat amb la Covid-19, i es tractaria d'una persona que vivia sola i sobre la qual no s'haurien encès les alarmes fins que avui l'havien de visitar els serveis socials.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Els veïns del carrer de Carles Riba de Reus, al barri de Mas Iglesias, han alertat els serveis d'emergència cap a tres quarts de dotze del migdia d'aquest dilluns, sis d'abril. El cas és que la professional dels serveis socials que havia de visitar l'home no podia entrar a l'habitatge perquè ell no li responia.

 

Ha estat llavors quan s'ha alertat als Mossos d'Esquadra i als Bombers, que han pogut acabar entrant a l'immoble. Ho han fet els Bombers, que hi han mobilitzat dues dotacions, una de les quals, l'autoescala. Els bombers han pujat fins al sisè pis de l'edifici del número deu, des d'on s'han despenjat fent ràpel fins a la façana del quart on, finalment, han pogut entrar a través de la finestra amb equips de rescat urbà.

 

Segons apunten alguns veïns, l'home només rebia la visita dels serveis socials, un cop cada dues setmanes. Feia quinze dies de la darrera visita, i ha estat la que s'havia programat per aquest dilluns la que ha servit per descobrir que havia perdut la vida a casa seva. Segons els Mossos d'Esquadra, la mort s'ha catalogat de biològica, és a dir, que no s'ha produït a causa de cap acte o acció violenta. Serà l'autòpsia el que acabi determinant quines han estat les causes.