Lorena de la Fuente, nova incorporació de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona

Lorena de la Fuente substitueix Rubén Viñuales a l'Ajuntament de Tarragona

La nova regidora de Ciutadans anava la número 7 a la llista electoral

Rubén Viñuales ja té substitut de Ciutadans  com a regidor de l'Ajuntament de Tarragona. Després del seu traspàs al PSC, s'havia de buscar nou regidor i portaveu pel grup taronja. La figura de regidor l'agafarà Lorena de la Fuente, número 7 a la llista electoral en les últimes eleccions a Tarragona, després de la renúncia d'Asunción Sancho i Sonia Mateo, que ocupaven el lloc 5 i 6, per motius personals. Sonia Orts, qui era la mà dreta de Viñuales a Ciutadans, serà l'encarregada d'agafar el relleu com a portaveu  del grup municipal a partir del 18 de gener. Orts i de la Fuente, formaran grup amb Francisco Javier Domínguez i José Luis Calderón. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Viñuales continua la carrera política al PSC

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En finalitzar el ple de Tarragona, Rubén Viñuales va anunciar que deixava Ciutadans i dimitia com a conseller al consistori tarragoní. El portaveu del partit taronja ho anunciava amb una carta als afiliats del partit, on assegurava que la formació ja no el representava. 

Després de la seva renuncia, però, arribava el futur immediat de Rubén Viñuales. El seu nou paper al món polític està al número 2 de la llista del PSC per Tarragona de cara a les eleccions del 14-F, formant tàndem amb Rosa Maria Ibarra, ratificada en un consell nacional extraordinari. A més, Viñuales  també podria tenir un paper important a les pròximes eleccions municipals, sent l'alcaldable socialista tarragoní el 2023.