Set dotacions de Bombers treballen en un incendi forestal a Gandesa

L'avís ha estat poc abans de les 12 i afecta a una zona agrícola i forestal del municipi de la Terra Alta
L'incendi forestal afecta la zona coneguda com a Mas Vidal, al terme municipal de Gandesa | Bombers de la Generalitat

 

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi forestal al terme municipal de Gandesa. L'avís ha arribat als serveis d'emergència poc abans de les dotze del matí i està afectant la zona agrícola i forestal del municipi de la Terra Alta coneguda com a Mas Vidal. En aquest sentit, els Bombers han traslladat fins a l'incendi vuit dotacions terrestres amb unitats del Grup d'Actuacions Forestals, a més d'un helicòpter bombarder per a l'extinció del foc.

 

Després de gairebé una hora i mitja treballant en l'incendi en la zona forestal i agrícola del municipi de la Terra Alta, els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l'incendi quan tocaven dos quarts de dues del migdia. Així doncs, l'incendi que ha afectat al territori de Gandesa, conegut com a Mas Vidalet, ja està controlat pels bombers, els quals han començat a retirar dotacions de la zona.

 

Els Bombers han donat per estabilitzat l'incendi a Gandesa | Bombers de la Generalitat

 

Es cremen gairebé quatre hectàrees de vegetació a Gandesa

L'incendi proclamat dins del terme municipal de Gandesa ha arrasat amb una zona de massa agrícola i forestal. En aquest sentit, s'han cremat, aproximadament, quatre hectàrees de terreny on hi havia tots dos tipus de vegetació. 

 

El foc que s'ha creat a la zona de Mas Vidal de la població de la Terra Alta no se sap com s'ha originat. Per aquest motiu, Agents Rurals està investigant les causes de l'incendi en aquesta zona de vegetació.