GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els quatre hospitals de les Terres de l'Ebre ja comparteixen programari

Els professionals podran compartir informaci贸 cl铆nica i s'agilitzaran tr脿mits administratius per al pacient
El projecte ARGOS ja s'utilitza a 22 hospitals catalans i permet compartir la informaci贸 dels pacients entre diversos centres hospitalaris   | Cedida
 

 

El projecte ARGOS ja fa dues setmanes que est脿 implantat als quatre hospitals ebrencs. Es tracta del nou sistema d'informaci贸 hospital脿ria que permet a l'Hospital Comarcal de M贸ra d'Ebre, la Cl铆nica Terres de l'Ebre i l'Hospital de la Santa Creu de Jes煤s compartir el sistema inform脿tic amb l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el de refer猫ncia al territori.

 

Una nova xarxa de comunicaci贸 dins del m贸n de la medicina

ARGOS s'utilitza a 22 hospitals del sistema sanitari p煤blic catal脿 (SISCAT), inclosos vuit hospitals de l'Institut Catal脿 de la Salut (ICS) 鈥l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital Universitari de Bellvitge, l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, , l鈥橦ospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, l鈥橦ospital de Tortosa Verge de la Cinta i l鈥橦ospital de Viladecans鈥 a m茅s d'altres organismes com el Banc de Sang o l'Institut de Diagn貌stic per a la Imatge.

 

Aquest model es va comen莽ar a implementar a finals de l'any 2017 i suposa una nova organitzaci贸 de les tasques dins dels centres sanitaris, que gira al voltant de les necessitats dels pacients que pateixen una determinada malaltia, des que se'ls diagnostica fins que acaba el proc茅s d'assist猫ncia.

 

Aix铆 doncs, amb aquest nou sistema els professionals poden compartir la informaci贸 cl铆nica del pacient tant hospital脿ria com d'atenci贸 prim脿ria i l'objectiu principal del projecte 茅s agilitzar la feina dels professionals, reduir errors i millorar l鈥檃tenci贸 als pacients. D'altra banda, tamb茅 ofereix millor informaci贸 cl铆nica i eines de suport per a la investigaci贸.

 

 

Tamb茅 et pot interessar: