Pla obert de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en roda de premsa a l'Ajuntament

Comença un nou curs escolar

Són uns consells bàsics però imprescindibles perquè, en aquest moment excepcional que ens toca viure, tot funcioni com cal

Avui ha començat un nou curs escolar, un curs complex i diferent. Des de l’Ajuntament hem posat a disposició dels centres educatius totes les eines i recursos que tenim a abast per ajudar a fer possible que tot plegat funcioni amb la màxima normalitat. S’han cedit espais, es regulen els accessos als centres i s’han habilitat àrees específiques per evitar aglomeracions i facilitar l’entrada i sortida esglaonada de l’alumnat. També hem incrementat de manera especial el servei de neteja i la desinfecció. Tot, amb l’objectiu de sumar, d’afegir el nostre esforç als esforços generals per garantir el dret a l’educació i contribuir al retorn a la normalitat en un àmbit imprescindible per la nostra societat.

 

Per això vull demanar a la ciutadania que prengui totes les mesures de protecció individual fent ús de la mascareta, rentant-se les mans sovint i mantenint la distància de seguretat. Són uns consells bàsics però imprescindibles perquè, en aquest moment excepcional que ens toca viure, tot funcioni com cal.

 

Vull expressar el meu reconeixement als professionals del món de l’educació, mestres, professorat, direccions dels centres, equip de la Regidoria d’Educació i totes aquelles persones que treballen per garantir la seguretat a les escoles i que avui hagi començat aquest nou curs. A partir d’ara, tranquil·litat i confiança: amb la col·laboració de totes i tots, ens en sortirem, segur.

 

Carles Pellicer i Punyed és alcalde de Reus

Pla obert de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en roda de premsa a l'Ajuntament
Carles Pellicer   | ACN

 

 

 

 

 

 

 

Carles Pellicer i Punyed

Alcalde de Reus


Comentaris