Treball en positiu per una comarca amb oportunitats

Treballar per tenir un projecte comarcal vertebrador i transversal en tots els àmbits que ens doti de discurs propi i serveixi als nostres càrrecs electes per tenir veu pròpia

Quan feia poc que era militant d'ERC, després de molt temps de col·laborar-hi, es va atansar a mi el Secretari General, en Joan Ridao, per dir-me que se n'alegrava, que m'hagués fet militant, donat que el meu avi havía estat el primerr militant d'ERC a Rubí després de la Guerra Civil, així es tancava el cercle. Resulta evident que jo em vinculés a ERC, treballar pel partit i pel país sense esperar res a canvi.

I és amb aquesta predisposició que després d'uns primers dubtes al proposar-me que em presentés per ser President Comarcal, decidís que si aquest cop el Partit creia que aquesta era la forma d'ajudar, acceptava.

Ho vaig fer amb 3 condicions:

1.- Aquesta executiva no serà presidencialista, donat que penso que ningú és indispensable, però tothom és important, tant li fa el càrrec que es tingui, l'equip ho és tot.

2.- El Baix Penedès ha de ser una oportunitat, donada l'alça de resultats en les diferents conteses electorals, i pel fet que aquesta comarca experimentarà un important augment demogràfic d'aquí al 2030. Hem de ser capaços de captar nou vot per a que el Baix Penedès sigui l'oportunitat i l'impuls per ERC a Tarragona.

3.- Treballar per tenir un projecte comarcal vertebrador i transversal en tots els àmbits que ens doti de discurs propi i serveixi als nostres càrrecs electes per tenir veu pròpia i discurs capdavanter. Un projecte obert a totes les aportacions per sumar, i discurs positiu, perquè hem d'aprendre a treballar a favor de en comptes d'en contra de.

Dani Pernas és President Comarcal d'ERC Baix Penedès

Dani Pernas | ERC Baix Penedès

"I tu, què fas per evitar les bosses de plàstic?, per Dani Rubio" "Balanç d'un any de mandat a la Diputació de Tarragona"