Carretera del Pont de Goi d'Alcover

S'acaba la segona fase de la millora del camí del Pont de Goi d'Alcover

La finalització de les obres d'aquesta fase completen la totalitat del projecte d'arranjament en la zona

Els treballs d'arranjament de la segona fase del camí del Pont de Goi d'Alcover, un dels principals  camins del terme municipal, han quedat enllestits aquest mes de juny i han permès millorar l'accés  a les urbanitzacions Serradalt, la Cabana i Muntanyans. Aquesta segona fase comprèn des de la cruïlla amb el camí d'accés a la urbanització la Cabana fins a l'entrada de la urbanització Serradalt.

Les obres han consistit en l'eixamplament  del camí fins a assolir una amplada mínima de la zona asfaltada de 5 metres que permet circular dos vehicles amb total visibilitat i seguretat; com l'arranjament dels desperfectes existents en trams puntuals del paviment  que es troben deteriorats. A més, s'han adequat les entrades a les finques existents i hi han col·locat reductors de velocitat. També s'ha efectuat la substitució de l'asfalt en el tram de la urbanització Serradalt fins a la cruïlla de la carretera TV-7421 a Picamoixons, el tram anomenat col·loquialment com la pujada del Serradalt.

La primera fase d'arranjament es va dur a terme l'any 2017 en el tram situat entre el barranc de la Font Major i el pont que travessa la línia del ferrocarril en direcció a les urbanitzacions. La finalització de les obres de la segona fase  completen  la totalitat del projecte d'arranjament en aquesta zona tan concorreguda de connexió del poble amb les urbanitzacions.