GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La diputada al Parlament Jenn Díaz farà la presentació del llibre de Raül Romeva a Valls

L’acte de presentació del llibre ‘Esperança i llibertat’ serà aquest divendres a la Biblioteca Popular vallenca a les 19.30 hores
Exterior de la Biblioteca Popular de Valls. | google maps

 

La diputada al Parlament de Catalunya per ERC, Jenn Díaz, participarà a Valls en la presentació del llibre de Raül Romeva que porta com a títol ‘Esperança i llibertat’. L’acte tindrà lloc aquest divendres 29 de març a les 19.30 hores a la Biblioteca Popular de Valls i es preveu l’assistència d'altres membres d’Esquerra Republicana en l'àmbit local.

 

El llibre ‘Esperança i llibertat’, que ha publicat Raül Romeva, exconseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya, és un recull de reflexions polítiques sobre el procés d’Independència de Catalunya alhora que també hi parla sobre les seves experiències a la presó, des d’on ha escrit el llibre.

 

Jenn Díaz ha fet el pròleg del llibre

La diputada al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana, Jenn Díaz, és també l’autora del pròleg del llibre. L’acte de presentació serà conduït per Teresa Rull, vocal d’Acció Política d’Esquerra Valls. També hi assistirà el regidor a l’Ajuntament i alcaldable d’Esquerra Valls, Jordi Cartanyà. Aquesta presentació està organitzada per la Llibreria Roca i Ara Llibres. 

 

Segons les paraules del mateix Romeva, recollides per Ara Llibres, «aquest és un llibre sobre la nostra captivitat, amb reflexions i propostes, molts dubtes, i també algunes certeses. Amb mirades calidoscòpiques a realitats concretes i suggeriments precisos a necessitats complexes. Amb raons i arguments sobre la nostra democràcia, sobirania i independència; amb records per l’1 d’octubre, alguns silencis incomprensibles i el dolor compartit. Sense retrets, amb convicció. Perquè la presó dura un temps, però la dignitat i l’orgull són per sempre. I nosaltres en sortirem».

 

Raül Romeva, en una imatge d'arxiu. | GTRES

 

Raül Romeva (Madrid, 1971) és llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Relacions Internacionals. Va ser diputat al Parlament Europeu durant 10 anys i ha treballat a la UNESCO i a Intermón Oxfam. També ha sigut professor d’Afers Europeus i Relacions Internacionals en diferents universitats.