Les emocions protagonitzen l'obra de teatre infantil a l’Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra

'El monstre de colors' és una obra de titelles divertida i plena de música que endinsarà als més petits al món del llenguatge emocional
L'obra està recomanada per a infants de dos a set anys | Cedida
 

Torredembarra programa una nova edició de teatre infantil pel pròxim dissabte 21 de març. Concretament, es tracta de l'espectacle 'El monstre de colors', una obra teatral plena de música i colors. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra ha presentat aquesta obra que es representarà a l'Espai Cultural Sala de Mar i està dirigida al públic familiar, recomanada especialment per tots aquells infants d'entre dos i set anys.

 

'El monstre de colors ' es tracta de l'adaptació teatral del conte d'Anna Llenas que porta el mateix nom i que representa tot un èxit literari, amb més de 300.000 còpies venudes i traduït a setze idiomes. El protagonista de l'obra, el monstre, intentarà desfer l'embolic emocional amb el qual es troba, a través d'una història senzilla i divertida que endinsarà als més petits i també als més grans en el fascinant món de les emocions i del llenguatge.

 

Un espectacle de titelles, música i colors en què el monstre es veurà confós, content, confús, enfadat, trist, acovardit i enamorat; i intentarà aprendre a posar nom a totes aquestes emocions i, sobretot, aprendrà a gestionar-les.

 

L'obra es representarà el pròxim dissabte 21 de març a dos quarts de set de la tarda a l'Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra. Tal com ha informat l'ajuntament, les entrades es podran adquirir mitja hora abans de la funció a la taquilla i tindran un preu de tres euros.

Més notícies de la categoria Baix Gaià