Les investigacions sobre la dona trobada morta al Vendrell apunten al fill

La dona va ser trobada al jardí amb un cop al cap, al Nou Vendrell
Imatge de la casa on es va trobar la dona morta al Vendrell. | Marc Guitart

 

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona al Vendrell, després que fossin alertats, al voltant de les 19.34 hores del dimecres 21 de novembre, que hi havia una persona morta al seu domicili del carrer Mimosa, al municipi del Vendrell. Aquest és un carrer que es troba a la urbanització del Nou Vendrell, en un vial sense sortida que porta al final d'aquest nucli. Segons sembla, la dona va aparèixer morta al jardí.

Segons ha apuntat l'ACN, la principal hipòtesi amb la qual es treballa és que el fill de la dona, de 19 anys, podria ser l’autor del crim. El jove tindria problemes mentals, tot i que, de moment, no hi ha cap detingut. Va ser una veïna la que va veure el cos sense vida de la víctima i va alertar els serveis d’emergències. La víctima, de nacionalitat espanyola, presentava un fort cop al cap.

Els mossos van rebre l'avís a quarts de vuit de la tarda d'aquest dimecres. | Marc Guitart

 

Els Mossos van ser alertats dels fets a quarts de vuit de la tarda d'aquest dimecres i es van desplaçar al domicili, una casa unifamiliar d'aquest carrer. Un cop allà, van comprovar que la víctima, una dona de 49 anys i de nacionalitat espanyola, presentava signes de violència. Per aquests motius, la Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per tal d’esbrinar les circumstàncies i l’autoria d’aquesta mort. Tot i això, sembla que es descarta la possibilitat que fos un robatori.

La investigació esclarirà els detalls de la morta de la dona al Vendrell. | Marc Guitart

 

"Fonts amb l'aigua vermella «contra els feminicidis» al Baix Penedès" "Els gelats del calafellenc Jordi Guillem fan el salt a Madrid"